jueves, 24 de febrero de 2011

Animalades?


Coneixeu l’Associació l’Arca de Noè? Ahir vaig tenir el plaer d’anar a actuar en un dels seus “pinsos” i realment és de les associacions més originals que he conegut mai. Santiago Rusiñol i Joaquim Ciervo la van fundar fa més de 80 anys, quan se’ls va ocórrer la idea d’agrupar a persones amb cognoms d’animals per divertir-se. Actualment, si no es té nom/cognom d’animal, hi ha la possibilitat d’entrar a l’Arca adoptant un animal i agafant-li el nom. Com diu la presentació de l’associació, “poden ser socis de l’Arca totes aquelles persones que siguin prou animals per entrar-hi”. D’aquí ja es pot deduir que l’humor és el principal ingredient d’aquesta associació, que manté alhora un estret vincle amb la cultura atorgant cada any els premis Pantera, Gasela i Paparra a personatges destacats del panorama periodístic i cultural actual.

El cas és que hi ha una dada que no havia explicat: Antonini té cognom d’animal! Sota el nom artístic d’Antonini hi ha l’Antoni Lapin, i en francès, lapin significa conill. Ahir al vespre coincidia en que l’Arca feia un sopar en motiu de trobar-nos en l’any del Conill (segons el calendari xinès), i Antonini va estar ensenyant als socis de l’Arca les meravelloses habilitats que tenen els seus conills màgics. Realment, s’ho va passar molt bé, i la resta d’animals també.

Us deixo la web de l’Arca de Noè, per si la voleu visitar: http://arcadenoepuntcat.es/

------------------------------

¿Conocéis la Asociación el Arca de Noé? Ayer tuve el placer de ir a actuar en uno de sus "piensos" y realmente es de las asociaciones más originales que he conocido nunca. Santiago Rusiñol y Joaquim Ciervo la fundaron hace más de 80 años, cuando se les ocurrió la idea de agrupar a personas con apellidos de animales para divertirse. Actualmente, si no se tiene nombre / apellido de animal, existe la posibilidad de entrar al Arca adoptando un animal y tomando el nombre. Como dice la presentación de la asociación, "pueden ser socios del Arca todas aquellas personas que sean lo suficientemente animales para entrar". De ahí ya se puede deducir que el humor es el principal ingrediente de esta asociación, que mantiene al mismo tiempo un estrecho vínculo con la cultura otorgando cada año los premios Pantera, Gacela y Garrapata a personajes destacados del panorama periodístico y cultural actual.

El caso es que hay un dato que no había contado: ¡Antonini tiene apellido de animal! Bajo el nombre artístico de Antonini está Antoni Lapin, y en francés, lapin significa conejo. Anoche coincidía en que el Arca hacía una cena con motivo de encontrarnos en el año del Conejo (según el calendario chino), y Antonini estuvo enseñando a los socios del Arca las maravillosas habilidades que tienen sus conejos mágicos. Realmente, se lo pasó muy bien, y el resto de animales también.

Os dejo la web del Arca de Noé, por si desea visitar:
http://arcadenoepuntcat.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario