lunes, 24 de enero de 2011

Participació en el III Festival de Màgia de Monzón


Acabo de tornar del tercer Festival de Màgia de Monzón (Huesca), organitzat amb motiu de la celebració de Sant Joan Bosco pels Salessians.



El Festival es va fer el dissabte. Al matí vam fer màgia de prop per les botigues, i a la tarda i nit vam realitzar dues gales de màgia. Vam actuar: Dabó, Ferran&Cia, Eduard juanola, Magnolo&Lays i Un Tapias i un Miró. Els presentadors van ser Plumetti i Churches.

Havia tingut l’oportunitat de participar també en l’anterior edició del Festival, i de nou, la resposta del públic va ser fantàstica!!


Us deixo el magnífic cartell del festival, creat per la Irene Marsans, i miraré si puc aconseguir alguna fotografia de l’espectacle per penjar-la.

Eduard J.







————————————————

Acabo de llegar del tercer Festival de Magia de Monzón (Huesca), organizado con motivo de la celebración de San Juan Bosco por los Salesianos.

El Festival se realizó el sábado. Por la mañana estuvimos haciendo magia por las tiendas de la población, y por la tarde y noche realizamos dos galas de magia. Actuamos: Dabó, Ferran&Cia, Eduard juanola, Magnolo&Lays y Un Tapias i un Miró. Los presentadores del evento fueron Plumetti y Churches.

Había tenido la oportunidad de participar también en la anterior edición del Festival, y de nuevo, la respuesta del público fue fantástica!!

Os dejo el magnífico cartel del festival, creado por Irene Marsans, y miraré si puedo conseguir otra fotografía del espectáculo para colgar-la.

Eduard J.

————————————————

No hay comentarios:

Publicar un comentario