sábado, 8 de enero de 2011

Monsieur Antonini


Monsieur Antonini viatja pel món amb el seu propi circ. N’és el director, el presentador, l’acomodador i el que ven les entrades. També n’és el conductor, creador i constructor. Ara bé, en realitat, la seva vertadera professió és domador, doncs els artistes del seu circ són una colla d’animals increïbles i fantàstics que ell mateix ensinistra.

Molta gent pensa que els animals de Monsieur Antonini són de mentida, imaginaris, és a dir, que no existeixen més enllà del seu cap. Res més lluny de la veritat! El que succeeix és que per a poder veure la màgia del circ del Gran Antonini cal complir un requisit: creure que tot, tot i tot… és possible.

Eduard J.

———————————————————–

Monsieur Antonini viaja por el mundo con su propio circo. Es el director, el presentador, el acomodador y el que vende las entradas. También es el conductor, creador y constructor. Ahora bien, en realidad, su verdadera profesión es la de domador, pues los artistas de su circo son unos animales increíbles y fantásticos que él mismo entrena.

Mucha gente piensa que los animales de Monsieur Antonini son de mentira, imaginarios, es decir, que no existen más allá de su mente. ¡Nada más lejos de la realidad! Lo que sucede es que para poder ver la magia del circo del Gran Antonini es necesario cumplir un requisito: creer que todo, todo, todo… es posible.

Eduard J.
———————————————————–

No hay comentarios:

Publicar un comentario