jueves, 7 de noviembre de 2013

"El circ dels animals impossibles" a l'Auditori de Tarragona






Aquest proper diumenge dia 10 de novembre, presentaré l'espectacle "El circ dels animals impossibles", a les 12h,  a l'Auditori de Tarragona.

L'actuació s'emmarca dins del Festival Teatre Màgic, que des de fa forces anys dirigeix i organitza el Mag Gerard a Tarragona (ja va per la 7a edició!). L'any passat vaig tenir el plaer de participar-hi amb l'espectacle "Caminant per la màgia", i aquest any hi tindré una participació doble, doncs a banda de l'espectacle d'aquest diumenge, hi tornaré el dia 27 amb un espectacle emmarcat en el cicle "La màgia del vi".

Podeu descarregar-vos el programa del Festival des d'aquest enllaç.

"El circ dels animals impossibles" és una versió actualitzada i revisada de l'espectacle "El circ màgic del Gran Antonini" (aquí podeu veure un vídeo de l'anterior versió de l'espectacle:





Us deixo la sinopsis de l'espectacle:

EL CIRC DELS ANIMALS IMPOSSIBLES
Màgia i circ.

El senyor Tigrín viatja pel món amb el seu propi circ. N’és el director, presentador i creador, però en realitat, la seva veritable professió és la de domador, perquè els artistes del seu circ són animals increïbles i fantàstics que ell mateix ensinistra. S’hi pot veure actuar una puça acròbata, un gall escapista, un gos que ho endevina tot o una serp il·lusionista, entre molts altres!  Però la màgia del seu circ  té un requisit: creure que tot, tot i tot… pot ser possible.

Les entrades es poden comprar aquí.

Fins diumenge, els que pugueu venir!


---------------------------------------------------
------------------------------------------------------------


El próximo domingo día 10 de noviembre, presentaré el espectáculo "El circ dels animals impossibles", a las 12h, en el Auditorio de Tarragona.
La actuación se enmarca dentro del Festival Teatre Màgic, que desde hace bastantes años dirige y organiza en Tarragona el Mag Gerard (¡ya va por la 7ª edición!). El año pasado tuve el placer de participar con el espectáculo "Andando por la magia", y este año tendré una participación doble, pues aparte del espectáculo de este domingo, volveré el día 27 con un espectáculo dentro del ciclo "La magia del vino".
Podéis descargaros el programa del Festival desde este enlace.
"El circ dels animals impossibles" es una versión actualizada y revisada del espectáculo "El circ màgic del Gran Antonini". 

Os dejo la sinopsis del espectáculo:

EL CIRC DELS ANIMALS IMPOSSIBLES
Magia y circo.
El señor Tigrín viaja por el mundo con su propio circo. Es su director, presentador y creador, aunque en realidad su verdadera profesión es la de domador, porque los artistas de su circo son animales increíbles y fantásticos que él mismo adiestra. Se puede ver actuar una pulga acróbata, un gallo escapista, un perro que lo adivina todo o una serpiente ilusionista, entre muchos otros! Pero la magia de su circo tiene un requisito: creer que todo, todo y todo... puede ser posible .

Las entradas se pueden comprar aquí.
Nos vemos el domingo, ¡los que podáis venir !

No hay comentarios:

Publicar un comentario