jueves, 19 de mayo de 2011

Màgia al Centre Cultural Valentina


Després de la gloriosa època del Teatre Llantiol, hi va haver un període de varis anys on era complicat trobar llocs que programessin d’una manera més o menys regular espectacles de màgia a Barcelona. Si bé era fàcil trobar espectacles de teatre, dansa, contacontes, etc., la màgia com a disciplina artística no tenia tanta sort. Afortunadament, el panorama ha canviat i ara Barcelona disposa de forces locals que han apostat per incloure regularment la màgia en la seva programació d’activitats.


Un d’aquests locals és el Centre Cultural
Valentina, que cada dissabte a la nit ofereix un espectacle de màgia de prop. La sala és petita, i per això mateix, és totalment adequada per un espectacle d’aquestes característiques.

Hi actuem un grup de mags (Alberto Birloque, Koke, Luís Egea, Sergio, Arnau, Lluís, i jo mateix), que ens anem alternant per oferir cada dissabte un espectacle diferent de màgia de prop.

Per saber quin espectacle hi ha cada dissabte, podeu consultar la programació a la web del Centre Cultural Valentina.

L'espectacle val 6 euros amb consumició inclosa. O sigui, que per un preu quasi simbòlic podeu passar una nit plena de màgia i sorpreses!

El local està a la Plaça Regomir, número 2 (al centre de Barcelona, a 2 minuts de la plaça Sant Jaume. Us adjunto un mapa amb la localització d'aquest local.

Us hi esperem!

Salut i màgia,

Eduard J.


No hay comentarios:

Publicar un comentario